Surukukat

Surukukat

Surukukat ovat hyvin vanha perinne ja monelle omaiselle myös olennainen osa hautajaisia. Arkkulaite, joka tulee arkun päälle voidaan valita vainajan lempikukista ja kunnioittaa näin vainajaa. Surukukat tuovat lohtua omaisille ja tunnelmaa hautajaisiin. Itse laskettavat kukkalaitteet arkulle voidaan laskea joko kappelissa, kirkossa tai haudalla. Itse laskettavia kukkalaitteita ovat hautavihkot, hautakimput ja yksittäiset ruusut.

Valitse rauhassa surukukat ja tee tilaus kun sinulle parhaiten sopii tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme surukukkien valinnassa.

Ammattitaitoiset floristit Piilolan kukkakaupassa sitovat kauniisti surukukkanne ja me myös toimitamme surukukat kirkkoon tai kappeliin.

Hautavihkon korttiin (0 €) tai nauhaan (20 €) tulevan tekstin voi lähettää etukäteen asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi osoitteeseen.

Tutustu myös valikoimiimme Arkut ja Uurnat.

Alla olevia surukukkia voidaan muokata mieltymyksienne mukaisiksi ja niitä saa myös eri sävyisenä mm. sini-valkoinen, puna-valkoinen, kelta-sininen ja kokovalkoinen.

Surukukat

  • Arkkulaitteet: arkun päälle tuleva arkkulaite alk. 90-300 €
  • Hautavihkot: alk. 80-250 €
  • Hautakimput: alk. 35-90 €
  • Seppeleet: alk. 175 -250 €

Näytetään 1–12 / 22 tuloksesta