Kaipaatko neuvoja SOITA 0500 406 408

Tilauksen sopimusehdot

Tilauksen sopimusehdot

Hautauspalvelu Kaarna Oy myy hautauspalveluita yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden ja palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilauksen sopimusehtoihin.

Hautauspalveluiden tilaaminen

Asiakkaan tulee ilmoittaa kaikki tilauksen kannalta oleelliset tiedot tilaajasta, vainajasta ja muusta tilaamiseen liittymiseen vaikuttavista asioista tilauslomakkeessa, puhelimitse tai tapaamisella. Asiakkaan tulee varmistua tietojen oikeellisuudesta, sillä virheellisten tietojen antaminen voi johtaa lisäkustannuksiin, esimerkiksi jos vainajan pituus tai paino on ilmoitettu suullisesti tai kirjallisesti virheellisesti.

Hautauspalvelu Kaarna Oy ei ole vastuussa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneista mistään vahingoista, jotka eivät johdu Hautauspalvelu Kaarna Oy:n toiminnasta.

Tuotteet ja palvelut tilataan soittamalla, verkkokaupan kautta tai tapaamisella.

Hautauspalvelu Kaarna Oy lähettää laskun, kun sen tuotteet ja palvelut on toimitettu. Lasku lähetetään PDF-laskuna sähköpostiin tai pyydettäessä paperilaskuna (6 €).

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä tietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen ottamiseen käsittelyyn ja toimitukseen tai laskun jatkokäsittelyyn ellei erikseen toisin mainita.

Peruutus
Mikäli Hautauspalvelu Kaarna Oy ei ole vielä laittanut tilausta eteenpäin asiakkaan tilaamista tuotteista ja palveluista, tilauksen peruutus onnistuu puhelimitse.

 

Hautausmaat

Hautakukkapalveluiden tilaus- ja toimitusehdot

Viemme leikkokukat tai kukkaistutuksen haudalle sovittuna päivänä ja lähetämme käynnin jälkeen sähköpostiinne kuvan haudasta. Käytämme vain laadukkaita kukkia istutuksiin ja kynttilöinä käytämme joko öljykynttilöitä tai lasisia kynttilälyhtyjä.

Tilaaminen

Pyydämme tekemään tilauksen vähintään 7 vrk ennen toimitusajankohtaa. Hautakukkapalvelu toimii Espoon Tuomiokirkon ja Kellonummen hautausmaille.Voit myös tiedustella tilauksia muille pääkaupunkiseudun hautausmaille.

Voit tilata haluamasi palvelun tilauslomakkeella, joka on hautakukkapalvelu sivulla tai sähköpostitse asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi.

Ole ystävällinen ja ilmoita myös toivottu toimituspäivä. Tarvitsemme hautapaikan sijainnin mahdollisimman tarkasti ja vainajan nimen ja syntymä- tai kuolinvuoden.

Jos hautapaikan sijainti ei ole selvillä, pyydämme selvittämään sen seurakunnan toimistosta tai voit antaa sen meidän selvitettäväksi.

Maksaminen

Hautauspalvelu Kaarna Oy lähettää PDF-laskun s-postiin palvelun toimittamisen jälkeen.

Olemme apunanne surun kohdatessa

Kilpailukykyiset hinnat - ainutlaatuinen palvelu

Kaarna on laadukas ja yksilöllinen täyden palvelun moderni hautaustoimisto.

Yhteystiedot

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti tapaamalla.

0500 406 408
asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat:
Ma-Pe 8.00-20.00
La 10-16

Seuraa meitä: