Kaipaatko neuvoja SOITA 0500 406 408

Kuljetus

Viimeiselle matkalle arvokkaasti

Vainajan kuljetuksen yhteydessä huolehdimme aina vainajan pukemisesta ja arkkuun asettamisesta vainajaa kunnioittaen. Vainaja puetaan yleensä puuvilla- tai pellavapaitaan ja sukkiin. Pukemiseen voidaan käyttää myös omia vaatteita, kysythän lisää hautausneuvojaltamme.

Omaisilla on aina mahdollisuus olla mukana kuljetuksessa, mikäli niin haluavat. Samalla voidaan jättää jäähyväiset vainajalle.

Hoidamme pääkaupunkiseudun kuljetusten lisäksi myös muualle Suomeen kuljetukset.

Huolehdimme myös kansainväliset kuljetukset.

Kuljetukset pk-seutu

Kuljetuksia voi tulla enemmän kuin yksi. Kirkkokuljetukseen kuuluu kuljetus kirkkoon sairaalan kylmätiloista ja siunaustilaisuuden jälkeen ajo krematorioon. Kuljetukset selviävät keskustelemalla hautausneuvojamme kanssa.

Kappelikuljetus 155 € Kuljetus sairaala/hoitokoti – siunauskappeli. Kuljetukseen sisältyy vainajan pukeminen arkkupaitaan, arkkuun asettaminen ja siirrot arkkuun ja autoon.

Kirkkokuljetus 390 € Kaksi kuljetusta esim. sairaala – kirkko ja kirkko – krematorio.  Sisältää vainajan pukemisen, arkkuun asettamisen ja siirrot arkkuun ja autoon, myös apumies palvelut. Apumies tarvitaan aina kirkkosiunauksissa pk-seudulla.

Uurnan kuljetus
Uurna kuljetetaan krematoriosta sovitulle hautausmaalle tai merituhkauksen yhteydessä veneen lähtöpaikalle 100 €. Omaiset voivat myös hakea ja kuljettaa uurnan.

Vaatteiden kuljetus
Haemme vainajan omat vaatteet sovitusta paikasta pk-seudulla. Vaatteiden kuljetus pääkaupunkiseudulla 50 €. Vaatteet voidaan myös tuoda Kaarnalle Espooseen. (0 €).

Kuljetukset Uusimaa

Kuljetukset Uudellamaalla 240 €. Vainajan vienti tai tuonti pk-seudun ja Uudellamaalla olevan paikkakunnan välillä.

Kuljetus muualle Suomeen
Pitkistä matkoista kannattaa kysyä tarjousta hautausneuvojaltamme.

Hautausautot

Kalusto on ensiluokkaista ja kuljettajat hoitavat arvokkaasti vainajan noudon, pukemisen ja arkkuun asettamisen vainajaa kunnioittaen.

Käytämme kuljetuksiin jo kauan alalla toiminutta luotettavaa kotimaista kumppania, joka käyttää kuljetuksiin ainoastaan hautauskuljetuksiin tarkoitettuja autoja.

Kantajat ja kahvat arkkuun
Kauttamme on saatavana kantajapalvelua, 120 €/kantaja ja kahvat arkkuun ovat hinnaltaan 110 €.

Siirry tästä verkkokauppaan

Olemme apunanne surun kohdatessa

Kilpailukykyiset hinnat - ainutlaatuinen palvelu

Kaarna on laadukas ja yksilöllinen täyden palvelun moderni hautaustoimisto.

Yhteystiedot

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti tapaamalla.

0500 406 408
asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat:
Ma-Pe 8.00-20.00
La 10-16

Seuraa meitä: