Kaipaatko neuvoja SOITA 0500 406 408

Meidän tarina

 Teitä palvelevat

Tuula Solmela  Hautausneuvoja, asiakaspalvelu. Puhelin 0500 406 408
Jarmo Hakonen  Hautausneuvoja, taloushallinto. Puhelin 0500 406 408

Olemme perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla suurella sydämellä.

 

Hautausala digitalisoituu!

Kaarnan tarina sai alkunsa siitä, kun tein vuonna 2015 puutarhaopintojeni lopputyötä. Aiheeni oli perustettava kukkakauppa, joka tarjoaa myös hautausalan palvelut. Olin työskennellyt it-alalla pitkään ja huomasin, että digitalisaatio on hautausalalla vielä lapsen kengissä. Todennäköisesti siksi, että aiemmin hautajaisiin kokoontui koko kylän väki ja hautajaiset käytiin totutusti varaamassa kylän hautaustoimistosta.

Nykyään ihmiset toivovat voivansa valita, milloin ja miten he hoitavat asioitaan. Digitalisaatio auttaa arjessa tuomalla tuotteet ja palvelut lähemmäksi ja helpommin saavutettaviksi. Digitalisaatio poistaa ihmisiltä ajan, tilan ja tiedonsaannin rajoituksia toimia eri tahojen kanssa.

Hautauspalvelu Kaarna on perustettu, jotta sinä voit tehdä hautajaisia koskevat valintasi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kannukseni ja perehdytykseni alaan olen ansainnut perinteisessä hautaustoimistossa.

Jarmo Hakonen vastaa asiakaspalvelun lisäksi taloushallinnosta. Kaarnan hallitukseen kuuluu myös lakimies ja markkinoinnista vastaava henkilö.

 

Arvomme ovat

Joustavuus
Toimimme joustavasti toiveidenne mukaan ja palvelemme verkossa, puhelimitse sekä tapaamalla henkilökohtaisesti.

Edullisuus
Modernit toimintatapamme mahdollistavat edulliset hinnat laadusta ja palvelusta tinkimättä.

Asiakaslähtöisyys
Kuuntelemme herkällä korvalla toiveesi hautajaisjärjestelyistä. Tapaamme myös kasvotusten siellä missä se sinulle parhaiten sopii, jos se on sinulle sopivin tapa aloittaa hautajaisjärjestelyt.


Toimintatapamme

On tärkeää, että vainaja saa kauniin ja arvokkaan viimeisen matkan. Haluamme tehdä omaisille sen järjestämisen mahdollisimman helpoksi. Palvelemme sinua empaattisesti, luottamuksellisesti ja eettisiä arvoja kunnioittaen.

Toimintatapamme mahdollistavat laadukkaat tuotteet ja palvelut edullisin hinnoin. Voit tehdä arkku- ja uurnavalinnat milloin sinulle sopii – me huolehdimme kaikesta muusta, kuten kaikki asioinnit sairaaloihin ja seurakuntiin.

Yhteistyökumppanimme ovat jo kauan alalla toimineita hyvämaineisia suomalaisia yrityksiä. Yhdessä tuotamme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden sinua varten.

Palvelemme kaikkia eri uskontokuntiin kuuluvia sekä kirkkoon kuulumattomia. Voimme järjestää uskonnottoman saattotilaisuuden ohjelman vainajan toiveiden mukaan.

Päätoiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, mutta palvelemme myös sen ulkopuolella, mm. Kirkkonummi, Siuntio, Vihti, Lohja, Tuusula ja Järvenpää.

Järjestämme hautajaiset pienimuotoisena tai suuremmalle saattueelle. Kaarna on täyden palvelun hautaustoimisto ja meiltä saatte myös arkkukukat, muistotilaisuuteen pitopalvelun ja musiikkiesitykset, hautakivet ja lakipalvelut.

Voit valita valikoimistamme valmiin hautauspaketin tai koota verkkosivuiltamme haluamasi kokonaisuuden. Voimme käydä läpi  hautajaisiin liittyviä asioita puhelimessa tai tavata henkilökohtaisesti.

Neuvomme ja opastamme mielellämme sinua myös verkkotilaukseen liittyvissä yksittäisissä kysymyksissä. Asiakaspalvelumme on auki ma-pe 8.00-20.00 ja la 10-16, puhelin 0500 406 408.

Kun suru kohtaa sinua, olemme apunasi.

 

Olemme apunanne surun kohdatessa

Kilpailukykyiset hinnat - ainutlaatuinen palvelu

Kaarna on laadukas ja yksilöllinen täyden palvelun moderni hautaustoimisto.

Yhteystiedot

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti tapaamalla.

0500 406 408
asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat:
Ma-Pe 8.00-20.00
La 10-16

Seuraa meitä: