Kaipaatko neuvoja SOITA 0500 406 408

Meidän tarina

 Teitä palvelevat

Tuula Solmela  Hautausneuvoja, asiakaspalvelu. Puhelin 0500 406 408
Jarmo Hakonen  Hautausneuvoja, taloushallinto. Puhelin 0500 406 408

Olemme perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla suurella sydämellä.

 

Hautausala digitalisoituu!

Kaarnan tarina sai alkunsa siitä, kun tein vuonna 2015 puutarhaopintojeni lopputyötä. Aiheeni oli perustettava kukkakauppa, joka tarjoaa myös hautausalan palvelut. Olin työskennellyt it-alalla pitkään ja huomasin, että digitalisaatio on hautausalalla vielä lapsen kengissä. Todennäköisesti siksi, että aiemmin hautajaisiin kokoontui koko kylän väki ja hautajaiset käytiin totutusti varaamassa kylän hautaustoimistosta.

Nykyään ihmiset toivovat voivansa valita, milloin ja miten he hoitavat asioitaan. Digitalisaatio auttaa arjessa tuomalla tuotteet ja palvelut lähemmäksi ja helpommin saavutettaviksi. Digitalisaatio poistaa ihmisiltä ajan, tilan ja tiedonsaannin rajoituksia toimia eri tahojen kanssa.

Hautauspalvelu Kaarna on perustettu, jotta sinä voit tehdä hautajaisia koskevat valintasi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Kannukseni ja perehdytykseni alaan olen ansainnut perinteisessä hautaustoimistossa.

Jarmo Hakonen vastaa asiakaspalvelun lisäksi taloushallinnosta. Kaarnan hallitukseen kuuluu myös lakimies ja markkinoinnista vastaava henkilö.

 


Toimintatapamme

Meille on tärkeää, että vainaja saa kauniin ja arvokkaan viimeisen matkan. Haluamme tehdä omaisille sen järjestämisen mahdollisimman helpoksi. Palvelemme sinua empaattisesti, luottamuksellisesti ja eettisiä arvoja kunnioittaen.

Yhteistyökumppanimme ovat jo kauan alalla toimineita hyvämaineisia suomalaisia yrityksiä. Yhdessä järjestämme kauniit hautajaiset sinun toivomallasi tavalla.

Palvelemme kaikkia eri uskontokuntiin kuuluvia sekä kirkkoon kuulumattomia. Voimme järjestää uskonnottoman saattotilaisuuden ohjelman vainajan toiveiden mukaan.

Päätoiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, mutta palvelemme myös sen ulkopuolella, mm. Kirkkonummi, Siuntio, Vihti, Lohja, Tuusula ja Järvenpää.

Saatte meiltä henkilökohtaista palvelua ma-pe 8.00-20.00 ja la 10-16, puhelin 0500 406 408.

Arvomme ovat

Joustavuus
Palvelemme verkossa, puhelimitse sekä tapaamalla henkilökohtaisesti siellä missä sinun on hyvä olla.

Asiakaslähtöisyys
Kuuntelemme herkällä korvalla omaisia ja otamme huomioon erityistoiveenne koskien hautajaisjärjestelyitä.

Nopeus
Vastaamme omaisten puheluihin ja sähköposteihin saman päivän aikana. Tarjouspyyntöihin omaisille vastaamme viimeistään seuraavana päivänä. Hautajaiset vainajaa kunnioittaen järjestämme 1 – 4 viikosta riippuen hautajaisten luonteesta. Muiden uskontokuntien arkkuhautaukset järjestämämme alle viikossa vainajan uskontokunnan erityispiirteitä kunnioittaen.

 

Olemme apunanne surun kohdatessa

Kilpailukykyiset hinnat - ainutlaatuinen palvelu

Kaarna on laadukas ja yksilöllinen täyden palvelun moderni hautaustoimisto.

Yhteystiedot

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisesti tapaamalla.

0500 406 408
asiakaspalvelu@hautauspalvelukaarna.fi

Asiakaspalvelun aukioloajat:
Ma-Pe 8.00-20.00
La 10-16

Seuraa meitä: